Jogi nyilatkozat

A FLOW-BIT Kft. tulajdonában álló iskolaszerem.hu oldalainak megnyitásával az alábbi feltételeket fogadod el:

Az iskolaszerem.hu oldalain regisztrálók adatai

FLOW-BIT KFT. tiszteletben tartja, és biztonsággal őrzi a felhasználók regisztrációkor megadott személyes adatait és azokat bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki – figyelemmel a vonatkozó jogszabályokra.

Az iskolaszerem.hu oldalon a felhasználók a webáruházból történő vásárlás illetve hírlevél feliratkozás céljából regisztrálhatnak. A regisztrációkor megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése érdekében illetve hírlevél küldés céljából használjuk fel és tároljuk. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, kivéve a megrendelés teljesítése céljából szükséges adatok átadását a szállítást végző partner társaságnak – akik az adatok továbbadására nem jogosultak. Az adatokat a webáruház fennállásáig tároljuk kivéve ha a regisztrált felhasználók adataik törlését kérik (az ügyfélszolgálat felé írásban vagy a hírlevelekben található leiratkozás linkre kattintva).

Hírlevelet csak a hírlevélre feliratkozóknak küldünk, minden kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is.

Az adatkezelés vonatkozó jogszabályai:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
  • 226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

A FLOW-BIT KFT. az adatok nyilvántartását és kezelését az alábbi adatvédelmi nyilvántartási számok alatt végzi:

  • NAIH-70200/2013 – honlapon történ regisztráció, regisztráció letölthető információkhoz, hozzászólásokhoz
  • NAIH-70201/2013 - webáruház üzemeltetéséhez kapcsolódó adatbázis kezelése, webáruházi regisztrálók adatkezelése
  • NAIH-70202/2013 – hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis, hírlevélre feliratkozott felhasználók adatkezelése

Az iskolaszerem.hu oldalain szereplő adatok

Az iskolaszerem.hu weboldalain megjelenő tartalmak: adatok, információk, képek, továbbá a honlap megjelenése és annak felépítése a honlapon látható formában a FLOW-BIT KFT. Kft. kizárólagos tulajdonát képezi. Ezeknek a FLOW-BIT KFT. írásbeli hozzájárulása nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti és jogkövetkezményekkel jár.

A FLOW-BIT Kft. az iskolaszerem.hu oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja, beleértve az árakat és egyéb díjakat is. Minden ilyen jellegű változtatás a közzététellel azonos időben lép hatályba.

Az iskolaszerem.hu webáruházának használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség. Amennyiben a személyes oldalak hozzáféréséhez szükséges  egyedi felhasználói fiók azonosítókat és jelszavakat a Társaságunk tudta nélkül harmadik személynek átadják, Társaságunk jogosult a belépést haladéktalanul felfüggeszteni és a felhasználói fiók használatát korlátozni.