Faber-Castell

Faber-Castell-3

 

 

 

A Faber-Castell márkáról rögtön a minőségi írószer jut mindenkinek az eszébe. Talán nem véletlenül. A Faber-Castell ősrégi márka, a Faber család már a XVII. században kezdte gyártani a ceruzáit – habár maga a cég 1761-ben alakult – a vállalat azóta is családi kézben van. Folyamatos újítások révén mindig a megfelel a kor követelményeinek, sőt nemcsak megfelel, hanem a magas minőségével ki is tűnik.

A mi kínálatunkban az iskolához kapcsolódó termékeket találod. Amelyek a kezdő kisiskolásoknak és a nagyobbaknak a mindennapi munkához kellenek.

GRIP család (webáruházunkban itt találod —> kattints ide!)

Sok terméket/termékkört lehetne külön kiemelni a Faber-Castell kínálatából, de mivel mi az iskolásoknak kínáljuk termékeinket, ezért ezt az egy családot emelnénk ki külön. Kifejezetten az írást tanulókra, kezdő kisiskolásokra gondolva született meg ez a termékcsalád, ergonomikus kialakítás, a csúszásgátló kis pöttyök a legfőbb ismertetőjelei – természetesen a már megszokott Faber-Castell minőségben. A családban színes ceruza készletek, grafit ceruzák, mechanikus ceruzák, tollak, filctollak, hegyezők, radírok találhatók. Sőt még radírozható zsírkréta is.

A GRIP színes ceruzákról itt láthatsz egy rövid kis videót:

Színezés és rajzolás:

A színezés és a rajzolás az írásra készítés állomásai, a nagyobbaknál a rajzolás természetesen már többet jelent ennél, az már az önkifejezés módja. A gyerekek általában nagy örömmel firkálnak és alkotnak. Adjunk nekik ehhez minél több lehetőséget, mind időben, mind felszerelésileg.

A színezés és rajzolás kellékei között az ergonomikus GRIP család kifejezetten a kisiskolásoknak, az írással, a ceruzahasználattal ismerkedő lurkóknak készült – a háromszög forma, a csúszásgátló pöttyök a helyes és kényelmes ceruzafogást teszik lehetővé, így pontosabb a “munka” és a kis kéz sem fárad el hamar. A színes ceruzák jumbo (3,8 mm ceruzabél) és normál vastagságban is elérhetők. Ezek a színes ceruzák vízzel átfestve jól használhatók akvarell jellegű képek készítéséhez is. A családban még GRIP jelzésű filctollak és zsírkréták is találhatók, mely utóbbiak radírozhatók is.

Az alkotáshoz még ajánljuk a hatszög forma ceruzákat is – természetesen ezekkel is jól lehet rajzolni és elsajátítható a helyes fogás. A hatszög ceruzák között a jumbo – az elefántos – illetve a vékonyabb Vár mintás található. Az akvarell jellegű rajzok elkészítéséhez pedig a Hal motívumos akvarell ceruzát ajánljuk.

Írás:

Az iskolában az első írószerszám a grafit ceruza. A GRIP család grafit ceruzái jumbo és normál méretben elérhetők – ez utóbbit kínálatunkban B-s és HB-s keménységben találod. Ezekhez a ceruzákhoz egy nagyon hasznos kis kiegészítő a kupak radír, amely védi a ceruza hegyét, de nagyon jól radíroz is.

A postaírónt is gyakran kérik a tanítók – van vékony és vastag méretben is.

A mechanikus ceruzák között a GRIP 2011 családot találod több színben.

A golyóstollak között a GRIP 2011, CONIC és a Polly Ball termékeket.

Természetesen a ceruzákhoz megfelelő radírokat és hegyezőket is találsz – bár minden Faber-Castell ceruza bármely jó minőségű hegyezővel is hegyezhető.

Festés:

Az általános és középiskolai rajzórákhoz vízfestéket és temperát is találsz nálunk – kiegészítőkkel együtt – ez utóbbiból a Click&Go termékek nagyon praktikusak is.

A vízfestékek közül az összekapcsolható vízfestékszettet külön ajánljuk, amelyhez külön is lehet színeket kapni. Nézd meg hogyan működik:

Faber-Castell termékek a webáruházunkban: kattints —> ide!