Herlitz

herlitz

 

 

A Herlitz márkát szinte mindenki ismeri, akinek iskolás gyermeke van, vagy ő maga suliba jár.

A német céget még az 1900-as évek elején alapították, papíráru nagykereskedéssel indultak, de később papírgyárat indítottak és mára Európa egyik vezető papír-írószer-irodaszer gyártója.

Ha van a családban iskolás biztosan jól ismered a Herlitz füzeteket, írószereket, ha pedig nemrég kezdtétek az iskolát vagy épp most fogjátok akkor a legelső ami beugrik a Herlitz névről az az iskolatáska.

herlitz-iskolataskak

A Herlitz iskolatáskákat nagy igényességgel készítik el, hogy azok mind ergonómiai és biztonsági szempontokból, mind megjelenésileg és minőségileg kitűnő választást jelentsenek.

A többféle táskacsaládból a hozzájuk tartozó kiegészítőkből könnyedén kiválaszthatod gyermeked számára a legmegfelelőbbet. Akár töltött, akár üres, akár hagyományos bedugós, akár bedobálós tolltartót keresel.

A klasszikus kisfiús és kislányos minták között biztosan tudsz olyat találni, amely gyermeked tetszését is elnyeri – ezzel jól jársz, mert a neki is tetsző táskára biztosan jobban vigyáz. Mivel a minták inkább klasszikusak, nem a trendi aktuális mesehősök virítanak a táskákon, így kevésbé fordul elő, hogy a szeptemberben áhított figura novemberre már idegesítővé válik számára.

Számodra pedig az lehet megnyugtató, hogy a táskák minőségi alapanyagokból készültek, kialakításuk révén kényelmesek a növésben lévő gyermekednek és biztonságosak mind a gyermekedre – fényvisszaverő csíkok – mind a táska tartalmára – vízlepergető hatás – nézve.

A Herlitz táskák között a prémium kategóriás Flexi, a pillekönnyű Midi, a népszerű Smart mellett 2014-es újdonságként megjelentek a Sporti és a Moti is.

FLEXI iskolatáska

Herlitz_Flexi_iskolataska_PegasusHerlitz_Flexi_tulajdonsagok

SPORTI iskolatáska

Herlitz-Sporti_Flower_Princess_2Herlitz_Sporti_tulajdonsagok

MIDI iskolatáska

Herlitz-Midi_Kitty_CatHerlitz_Midi_tulajdonsagok_3

SMART iskolatáska

Iskolataska_Herlitz_Smart_TigrisSmart_tulajdonsagok

MOTI iskolatáska

Herlitz_Moti_iskolataska_Jet