LizzyCard

LizzyCard-logo

A magyar tulajdonú Lizzy Card lassan 30 éve, hogy jelen van a piacon. A kezdeti képeslapos üzlet igencsak kibővült és mára már sokféle papíráru és iskolaszer található a Lizzy Card kínálatában.

A papíráru választék a kisiskolástól az egyetemistáig nyújt megoldást. Mindenkinek, aki papírra kell, hogy jegyzeteljen. A naptárak, agendák pedig segítenek észben tartani a feladatokat, eseményeket, amelyek manapság már egy kisebb család életében is sok megjegyezni valót, elfoglaltságot jelentenek.

A kínálatunkban az alábbi Lizzy Card termékcsaládokat találhatod:

Walt Disney kollekciók

A kisiskolásoknál a Walt Disney figurák mindig nyerők. Így ez a kollekció magában foglal minden papírárut és iskolaszert, amelyre csak szükség lehet egy kisdiáknak – füzeteket, füzetboxokat, tolltartókat, otthon használatos kiegészítőket.

A menő szériák a Micimackó, vagy ahogyan a kínálatban szerepel a Winnie the Pooh, a Verdák – avagy Cars illetve a legújabb a Repcsik – Planes.

winnie-the-pooh

Cornell kollekció

A Cornell a lányoknak készült – középiskolás vagy főiskolás-egyetemista, finom nőies dizájn, kellemes színek nagyon jó minőséggel társítva. Füzetek, füzetboxok, agendák képezik ennek a kollekciónak a részeit. Egy mai trendi lánynak kitűnő választás.

cornell

Hanson kollekció

Az új kollekció a férfiaknak, amely ellensúlyozza a sok női vonalat. A márka neve az angol handsome – jóképű szóra hajaz.

A kollekció termékeit elsősorban fiatal férfiaknak ajánljuk.

Hanson

GEO kollekciók

A GEO a legszélesebb kollekció – fiúknak és lányoknak, kisebbeknek és felnőtteknek egyaránt megfelelő a dolgos mindennapokra.

geo

GEO Nature – az egyik legrégebbi kollekció, a “tájkép” kollekció, az idei képek a végtelen színek és határtalan nyugalom – a gyönyörű levendula mező és a naplementében aranyra színezett vadon. Külön ki kell emelni, hogy a képeken a drámai kontrasztok a fényképezés révén készültek és nem a stúdió utómunka termékei.

Aki szereti a természet árasztotta nyugalmat és a színes tájképeket, azoknak jól fog esni egy GEO Nature füzetbe írni a jegyzeteit.

GEO City – New York és Hong Kong lüktető éjszakai élete, az éjszaka sötét háttére és a modern építészet szivárványos fényárban.

Fiatal felnőtteknek, középiskolásoknak ajánljuk, akik kedvelik az urbánus életérzést, a nyüzsit.

GEO Technik – sportautók és száguldás – a fiúk kedvence. Ebben a kollekcióban egy Ferrari és egy legendás Ford Mustang szerepel. Nem sok olyan fiú létezik, akit ne hozna lázba ez a két autó különlegesség – sőt néha már a lányok is elcsábulnak egy-egy jó kocsi láttán.

Általános és középiskolás fiúknak ajánljuk elsősorban ezt a kollekciót, de az autómániás lányok is biztosan szívesen használják.

GEO Horse – (GEO Fauna) a lovak szerelmeseinek. Mostanában a lovak nagyon divatossá váltak, egyre másra bukkannak fel a különféle lovas cuccok, így az iskolaszerek is tükrözik ezt a hullámot. Persze a loval már ősi társak az ember mellett, tehát azért nem új dolog, hogy az ember kedveli a lovakat. :)

Fiatal lányoknak és a lovak szerelmeseinek ajánljuk ezt a kollekciót.

GEO Flora – a virágos rétek kollekciója. Azért van abban valami báj, ahogy az ember egy ilyen tarka réten sétál és közben figyeli a színes virágok táncát a szélben. A Flora kollekció ezt a hangulatot csempészi a mindennapokba.

Lányoknak, fiatal nőknek ajánljuk ezt a kollekciót.

Black & White kollekció

A visszafogott eleganciát kedvelőknek – legyen az férfi vagy nő.

A kollekció darabjain a két híres fotó a 30-as évekből származik: a munkások a felhőkarcoló gerendáján a hatalmas mélység felett, amint reggeliznek és New York legnagyobb pályaudvarának váróterme.

BW-3

Miss Chick kollekció

A nagyon trendi kollekció lányoknak. A divat világa, a szépség, utazás, fényűző partik – ez egy modern lány. A kollekcióban Ashley és Nadia a Fashion Week sztárjai láthatók. A trendi csillogást a kollekció felületkezelése is tovább fokozza – a termékek metál fóliával készültek.

Misschick-3

Általános és középiskolás lányoknak ajánljuk.

Pets kollekció

Amivel minden gyerek levehető a lábáról: a kisállatok. Ebben a kollekcióban egy kedves kutyus és egy bájos cicus pózol a termékeken. A kisiskolás lányoknál biztos befutó ez a kollekció.

fuzet_tuzott_a5_pet_vonalas_cat_2013

Gyémánt kollekció

A minőségi iskolai papíráru, úgymint rajzlapok, írólapok, füzetborítók és az általános iskolai alkotáshoz szükséges kellékek.

Kötelező iskolaszerek

Az örök klasszikusok az általános iskolát kezdő vagy alsó tagozatra járó gyermekek felszerelései között. Technika csomagok, matematika órán használatos kiegészítők.

Naptárak

Erősen szezonális a naptár és agenda – de mindenképpen hasznosak. Ugyan az okos kütyük kezdik kiszorítani a papír alapú nyilvántartásokat, mégis sokan ezen utóbbi mellett teszik le a voksukat.

A Lizzy Card minden évben a megújulásra épül, ez jól látszik a naptárakon is.

A lemezes naptárak – a falra akasztható naptárak kellemes meglepetést nyújtanak. Matricákkal felszereltek, így az általában előforduló naptárbegyezések helyett egyszerűen csak egy matricát kell ragasztani – így lesz belőle élménynaptár.

csaladi_tervezo_naptar

 A Lizzy Card termékek a webáruházunkban: kattints —> ide!