Lyra

lyra-logo

A német gyártó igazán nagy múltra tekint vissza – már 1867-ben márkanévként jegyezték be, a gyártás pedig azóta is folyamatos. Az iparág egyik legöregebbje. Kiváló ceruzáiról híres, az iskolás gyermekek és szüleik már az általános iskolában találkozhatnak vele, sok tanító kéri kifejezetten a megbízható LYRA márkájú ceruzákat.

lyra-ceruzak-k

A kínálatunkban ezekkel a fajtákkal találkozhatsz:

Groove család (webáruházunkban itt találod: kattints —> ide!)

Az ergonomikus megoldás – tartsd helyesen már a kezdetektől! A ceruzák háromszög keresztmetszetűek, a fa testen csúszásgátló vájatok találhatóak – így nincs műanyag felhasználás, csak természetes anyagokból készül. Jobb és balkezeseknek egyaránt ajánlott. Ebben a termékcsaládban a Groove ceruzák (színes és grafit is) 10 mm-es vastagságúak 4,25 mm-es ceruzabéllel, a Groove Slim ceruzák (színes és grafit is) 7,2 mm-es vastagságúak 3,3 mm heggyel. Ehhez a családhoz van külön hegyező is.

groove

Super Ferby család (webáruházunkban itt találod: kattints —> ide!)

A Ferby termékeket a kis művészeknek, balkezeseknek fejlesztették ki először, ezek a ceruzák 12 mm-esek, a Super Ferby ennek továbbfejlesztése 17,5 cm hosszal. A ceruzák háromszög formájúak, 10 mm vastagok, 6,25 mm-es ceruzabéllel és lezárt véggel (azaz nem látszik ki a végén a ceruzabél). Hosszabb használatnál sem fárad el a kéz – kifejezetten jól sikló ceruza. Magas pigmenttartalmúak, törésálló béllel. A Super Ferby színes ceruzák lakkozott és natúr kivitelben is elérhetőek – kinek melyik válik be jobban. A grafit ceruza B-s és natúr kivitelű. Továbbá a 4 színű ceruza – egy ceruzabélen belül piros, kék, zöld, sárga színek – is nagyon közkedvelt. Egy kuriózum a Waldorf szín összeállítású színes ceruza készlet. De a metál és neon szín készleteket is megtalálod kínálatunkban.

Color Giants család (webáruházunkban itt találod: kattints —> ide!)

Vastag, hatszögletű színes ceruza család. Nagy színerejű, törésálló, magasan pigmentált – élénk színeket adó ceruzák 10 mm vastagsággal, 6,25 mm heggyel. Ezek is lakkozott és natúr kivitelben is elérhetők. Ha sokszor kell emberkéket rajzolni, akkor a Color Giants bőrtónus készlet kiváló választás.

Osiris család (webáruházunkban itt találod: kattints —> ide!)

Normál – 7 mm vastagságú, háromszög forma színes ceruza család 3,3 mm ceruzabéllel. A termékcsaládban akvarell ceruzák is találhatók, így a ceruzarajzot vízzel átfestve akvarell jellegű képet kaphatsz.

A LYRA termékei között nemcsak a színes ceruzákat, hanem a méhviasztartalmú zsírkrétát (LYRAX), grafit és mechanikus ceruzát, kezdő iskolásoknak való postairónt illetve hegyezőt és radírt is találsz.

Lyra termékek a webáruházunkban: kattints —>ide!