Milan

MILAN_logo

A spanyol gyártó az 1910-es években családi vállalkozásként kezdte működését, radír gyártásra specializálódva, amely üzletágban a tradíció és a professzionális működés következtében az egyik legjelentősebb gyártóvá nőtte ki magát – világviszonylatban is. Ma már több, mint 80 féle radírt gyártanak.

radir-milan

Különös hangsúlyt fektetnek a biztonságra, termékeik nem tartalmaznak ftalátot és aromákat sem. A kínálatunkban a MILAN radírok mellett a színes ceruzák, zsírkréta, tempera, vízfesték is található – illetve remek hegyezők és mechanikus ceruzák. Ezek mindegyikét – már ahol megoldható – végigkíséri a cég radír iránti elkötelezettsége: ceruzák, hegyezők felülete kapott finom, gumírozott tapintású borítást. Ez amellett, hogy kellemes érzetet ad az eszközt használó kéznek, praktikus is, mivel a termékek nem csúszkálnak munka közben.

A mi kínálatunkban ezekkel a termékcsoportokkal találkozhatsz:

Színes ceruzák (webáruházunkban itt találod —> kattints ide!)

Mind a háromszög és mind a hatszög forma megtalálható a MILAN termékek között, vastag és normál kivitelben – jó fedőképességűek, könnyedén hegyezhetők és a ceruzabél nem törékeny. A speciális, zsírkréta alapanyagot tartalmazó vastag ceruzát a kicsiknek fejlesztették ki (MILAN 961), így könnyebb a színezés, lágyabb a vonal, élénk színek mellett. A gumírozott tapintású színes ceruzákat kényelmes fogni (MILAN 235).

super-soft-ceruzarajz

Grafit és mechanikus ceruzák (webáruházunkban itt találod —> kattints ide!)

A már említett gumírozott felület itt is beköszön. A Capsule termékcsalád mechanikus ceruzája az egyik kedvencünk. Mert mechanikus, de mégsem vékony hegyű, kellemesen fogható, vastagabb ceruza 2 mm-es heggyel.

Radírok és hegyezők (webáruházunkban itt találod —> kattints ide!)

A gyártó széles radírválasztékából kiválogattuk pár iskolába valót. Van hegyezővel kombinált termékek – ilyen a Compact Touch, de a hagyományos gumiradírokat is megtalálod nálunk, de nem csak hagyományos formával. Hegyezőből is tartunk tartályost és simát is – egy és kétlyukú változatban.

Vízfesték, tempera, kiegészítők (webáruházunkban itt találod —> kattints ide!)

Jól használható, keverhető termékek iskolai használatra.

Zsírkréta (webáruházunban itt találod —> kattints ide!)

A Milan zsírkréta nem papírborítású, mégis olyan az alapanyaga, hogy a kezet nem maszatolja és használat közben sem hagy zsírkréta göböket a papíron – nagyon tisztán alkalmazható. Igazából ez “ceruzazsírkréta”: hegyezhető, radírozható.  Ráadásul háromszög forma miatt könnyebben megáll az asztalon.

milan-zsirkreta

Ezek a termékek kiváló választást jelentenek az általános iskolások számára, vagy mindazoknak, akik bár már a kötelező iskolai alkotásból kinőttek, de még mindig szívesen alkotnak otthon.

Milan termékek a webáruházunkban: kattints —> ide!