Pilot

pilot-logo

A PILOT márka 1918-ban született Japánban – gondos megfontolt filozófia nyomán, hogy a legjobbat nyújthassa a vásárlóinak. A folyamatos fejlesztések és terjeszkedések révén hamar világszerte ismertté váltak. Számos újfajta megoldást dolgoztak ki, amelyekkel az írás élménye még meghatározóbb lesz. A termékeik használatakor és termékfejlesztéseiknél a környezettudatos szempontokat is figyelembe vették, áldoztak erre a témára. A golyóstollak wolfram-carbid ötvözetű golyóval készülnek, amely olyan erős, hogy egyébként fúrófejeket gyártanak belőle – ez az erősség a garancia arra, hogy a golyó egész élettartama alatt megtartja tökéletes gömb formáját és így az írás “gurulós” lesz.

B2P – bottle to pen

Az újrahasznosított tollak – eldobható műanyag palackokból készített tollak – a cserélhető alkatrészeket kivéve a tollak 94%-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek. A golyóstoll változata már ajánlható kisiskolás kortól, a zselés verziót inkább annak ajánljuk aki már megtanult írni.Pilot_B2P_zseles_kek

Réxgrip

Ezeknek az írószereknek is a nagyobb része újrahasznosított anyagból készül, több, mint 70%. A mechanikus ceruza hegye teljesen visszahúzható, így még biztonságosabb. A golyóstoll cserélhető betétes, olajbázisú tintával, amely a gyors és könnyed írást adja és vízálló is.

Acroball

Szintén egy újrahasznosított termék, a Réxgriptől a tintájában tér el, ennek speciális Acroball tintája van, amely az olajbázisú és a folyékony tinták ötvözete, mindkettőnek az erőssége egyesül, így kiváló írást ad.

Frixion

A Pilot legfontosabb fejlesztése a hőérzékeny tinta, amelyet számtalanszor ki lehet törölni és újraírni az adott felületre – anélkül, hogy a papír megsínylené. A Frixion tollak tintája hőérzékeny zselétinta, amely dörzsöléssel eltüntethető. A toll végén található egy gumi rész, ezzel, mint egy radírral lehet az írást eltüntetni. A tinta színe -10 és 60 celsius fok között látható, ha fagyasztóba rakjuk a lapot az előzőleg “kitörölt” rész újra láthatóvá válik.

Ezen felül a Frixion strapabíró heggyel és gumírozott markolattal készül így kényelmes írást biztosít.

pilot-frixion-banner-3

Pilot termékek a webáruházunkban: kattints —> ide!