Schneider

SCHNEIDER-logo

Német minőség, 75 éve. A családi vállalkozásban működő német gyártó a termékeinek sikerét nem bízza a véletlenre: folyamatos innovációval több rangos díjat begyűjtöttek neves dizájner megmérettetéseken, különös hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre és a zöld gyártásra (immár 10 éve – hivatalos nemzetközi zöld szervezetek minősítési rendszere szerint működve), saját maguk végzik a gyártást és a termékfejlesztést a legapróbb alkatrészekig. Termékeikkel a kényelemes írás, a minőség, a dizájn és a tartósság iránti igényt messzemenő kielégítik.

A saját fejlesztésük a Viscoglide tinta, amely a könnyed írást és gyorsan száradó vonalakat ad. A Plug&Play technológiának köszönhetően a Schneider golyóstollak betétei egymás között cserélhetők – azaz pl. eredetileg egy 0,7 mm-es vonalvastagságú betéttel vásárolt tollba simán lehet 0,5 mm-es betétet belerakni.

Slider család

A Slider golyóstollak a papír szörfösei, ezzel hirdeti a gyártó. És tényleg: rendkívül jól siklik a lapon, könnyű vele az írás. Ennek a fő oka a saját fejlesztésű tinta a Viscoglide, amely még gyorsan is szárad, a szövegkiemelővel áthúzott írás sem maszatolódik el. A fekete és a kék tinta ISO sztenderdek szerint vízálló. Maga a tolltest anyaga kellemes, gumírozott tapintású és kényelmes fogást biztosít.

Ebben a családban több toll is van, a nem cserélhető betétesek: a Slider Edge XB az iskolásoknak kitűnő választás, mivel háromszög formájú a tolltesttel könnyű a hárompontos fogás és az asztalról sem gurul le könnyen. Ráadásul mivel nagyjából a normál ceruza vastagsággal bír, így a tolltartók gumis tartópántjába is könnyedén befér. (És ami nem utolsó: jó sok szín van belőle).

Schneider-Slider-edge-xb

A Slider Rave a Slider család cserélhető betétes változata, nyomógombos. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően nem fárad a kéz a hosszadalmas írásnál sem.

schneider-slider-rave-fekete

ID ballpoint

Egy díjnyertes dizájnnal rendelkező fiatalos toll, gumírozott tapintású felülettel, a Viscoglide tintának köszönhetően könnyed írást nyújt. Króm heggyel készül. Fekete tintával, de bármely Plug&Play betéttel működik. A reddot design award 2010-es győztese és a Innovation Award 2009-es első díjasa.

Fiatal felnőtteknek ajánljuk, kiváló ajándéknak is.

schneider_ID_ballpoint_afonyaszin

Base Senso

A Base Senso rollertollal az írást tanuló nebulóknak nyújt egy különleges megoldást a Schneider. Az írás elsajátításánál problémát szokott okozni a papírra gyakorolt nyomás, mely ha gyenge, akkor alig marad vonal a papíron, de ha erősen rányomják, akkor bizony görcsös lehet az íráskép, arról nem is beszélve, hogy hamarabb fárad a kéz. Ez a rollertoll különösebb nyomás nélkül is szépen ír, sőt az erőteljes nyomásnál a toll felső részébe beépített kis lámpa kigyullad, így segítve az írástanuló gyermeket. Továbbá az ergonomikus kialakítás miatt jobb és balkezeseknek is megfelel.

Schneider-Base_Senso

Breeze

Ergonomikus kialakítású, gyors írást biztosító, hamar száradó tintával kapható rollertoll. Igazán üde, fiatalos megjelenés. Ez is egy több díjas termék.

Schneider-Breeze

Schneider termékek a webáruházunkban: kattints —> ide!