Stabilo

stabilo-logo

A Stabilo az 1800-as évek közepén kezdte meg a ceruza gyártást Németországban, amely sokáig a fő profil maradt, majd 100 évvel később belépett a tinta-alapú írószerek világába. Sok máig népszerű terméket fejlesztettek ki, mint például a Stabilo 68 filctoll, a Stabilo Boss szövegkiemelő vagy a talán legismertebb márkatermék a Stabilo Point 88 tűfilc.

A Stabilo az összetéveszthetetlen dizájnnal töretlen népszerűségnek örvend – legfőképp a fiatalok körében – a fiatalos, dinamikus termékek jól kiszolgálják a mai iskolások kívánalmait (és a dolgozó felnőttek), a sok éves tradíciót ügyesen használják a mai világ lendületével kombinálva.

Stabilo-point88

Stabilo Ergonomics

A Stabilo ergonómiai kutatásokra alapozva fejlesztette ki ezt a termékcsaládot, kifejezetten az épp írni tanuló vagy még csak igen kis tapasztalattal rendelkező “írástudók” számára. A kutatások azt bizonyították, hogy a tollat/ ceruzát helytelenül fogva romlik a teljesítőképesség. Ennek kiküszöbölésére hozták létre a termékcsalád tagjait, amelyek kifejezetten ennek a korosztálynak készültek, az ő kézméretükre, ügyelve arra, hogy a jobb és balkezesek is a nekik való kidolgozással kapják az írószerszámot.

Az ergonomikus formával helyesen tudja a gyermek tartani a tollat/ ceruzát.

Stabilo_Easy_

A család tagjai:

Stabilo EASYcolors – színes ceruzák – a színezés az írás előtti “bemelegítés”, ha már az előkészületi munkáknál megy a pontos ceruzafogás, akkor az írás is egyszerűbb

Stabilo EASYgraph – grafitceruzák – az iskolát kezdő gyermek az írást először grafit ceruzával próbálja az iskolában – ezeket a ceruzákat csak jól lehet fogni.

Stabilo EASYoriginal – a rollertoll, amely a 6+-os korosztály részére készült, hogy az írás elsajátítása gördülékeny legyen.

Stabilo GREEN kollekció

A Stabilo környezetvédelmi elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a faceruza gyártók közül ők szerezték meg elsőként az FSC tanúsítványát (FSC= nemzetközi érdekvédelmi szervezet, amely a fenntartható erdőgazdálkodás megvalósítását biztosítja). A Green kollekcióban színes ceruzák, grafit ceruzák, filctollak és szövegkiemelők találhatók.

Stabilo-green-logo

Stabilo Point 88 kollekció

Talán a legismertebb termék – a jellegzetes szín és forma évtizedek óta meghatározott. Talán nincs is olyan diák, aki ne találkozott volna vele.

Stabilo Trio kollekció

A kisgyermekek választása. A háromszög forma miatt rendkívül közkedvelt – könnyű tartani, írni, rajzolni vele. A termékcsaládban filctoll, színes ceruza és olaj pasztel kréta található (ez utóbbi a mi nagy kedvencünk a rendkívül jó fedőképessége és élénk színei miatt.)

Stabilo-trio-ceruza

Stabilo termékek a webáruházunkban: kattints —> ide!