Rólunk

Az iskolaszerem.hu családi vállalkozásként működik és az írószerek, papírok iránti lelkesedés hozta létre.

Már annak idején, mikor iskolás voltam, nagyon szerettem az írószereket és a papírokat. Minden vasárnap a kedvenc elfoglaltságom az volt, hogy szépen elrendezzem a tolltartóban és az iskolatáskában a füzeteket és a tollakat, ceruzákat. Különösen lázba tudott hozni egy-egy szép toll, szép színű ceruza, nem beszélve a különleges tapintású papírokról. Talán mindig sokkal több tollam, ceruzám volt, mint amire igazából szükség lett volna, de becsületemre legyen mondva legalább használtam őket rendesen. Aztán ahogy másnál is, az első számú munkaeszközöm már nem az írószer, hanem a számítógép lett, így alábbhagyott ez a szenvedély. Viszont mikor a kisfiam révén ismét fontos lett a ceruzás, papír alapú alkotás, megint csak keresni kezdtem a jófajta, kellemes írást/rajzolást lehetővé tévő írószereket.

Erre alapulva jött létre ez a webáruház, hogy jó minőségű papír-írószer árut biztosítsunk a kisebb – nagyobb iskolás gyermekeknek, a még tanuló fiatal felnőtteknek, hogy az iskolai munka, a tanulás és alkotás élvezetes legyen, mert úgy gondoljuk, hogy igenis ez is számít. Az írás tanulásához a kifejezetten erre a célra kialakított írószerek hozzá tudnak tenni, a rajzoláshoz használt jó minőségű, szép színeket adó ceruzák kedvet hoznak az alkotáshoz. A megfelelően kialakított iskolatáskák pedig megkönnyítik az életet, szó szerint is. És még sorolhatnám mi minden iskolaszerre van szükség, de ha itt vagy nálunk, akkor biztosan Te is tudod.

Hogy miért webáruházon keresztül értékesítünk? Hiszen így többen elérhetik termékeinket, sokan laknak vidéken és nem jutnak megfelelő választékhoz, csak ha utaznak – ami pénz és idő is. Ráadásul akik iskolaszert vásárolnak nagy eséllyel gyerekkel kellene, hogy megoldják. Ami tapasztalatból tudom, hogy nem jó. Vagy unja már és elég nehéz lekötni, vagy túl lelkes és mindent szeretne megvásároltatni.

Ha Neked is fontos, hogy az iskolaszer ne csak a legegyszerűbb, “ez is jó lesz” típusú legyen, hanem hozzátegyen az iskolás, tanulós évekhez, itt a helyed. Nézz szét nálunk! Ha kérdésed van tedd fel! Az iskolás évek hamar elszállnak, tedd őket emlékezetessé és hasznossá. Vásárolj jó minőségű, a tanulásra, a szép munkára alkalmas papírt és írószert!

Legyen a Te iskolaszered is az iskolaszerem.hu-tól!

Kurucz Mónika

Tulajdonos

Hogy ne csak az indíttatásról beszéljünk, hanem az iskolaszerem.hu-t működtető cégről is kapj információt:

Flow-bit Kft.

Székhely: 2089 Telki, Árnyas utca 8.

Telefon: 70-636-85-95

Fax: 26-372-930

E-mail: info@iskolaszerem.hu

Kapcsolattartó: Kurucz Mónika

Cégjegyzékszám: 13-09-156808

Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 13761327-2-13

Ügyvezető: Tapaszi László

Adatkezelés nyilvántartási számai:

  • NAIH-70200/2013: honlapon történő regisztráció; letölthető információkhoz, hozzászóláshoz regisztráció
  • NAIH-70201/2012: webáruház üzemeltetéséhez kapcsolódó adatbázis kezelése; webáruházban regisztrálók adatkezelése
  • NAIH-70202/2013: hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis; hírlevélre feliratkozottak adatkezelése
  • NAIH-70203/2013: nyereményjátékhoz kapcsolódó adatbázis kezelés; nyereményjátékra jelentkezettek adatainak kezelése.