Szállítási információ

Szállítási költségek:

A megrendelt termékek kiszállítása:

  • 1.190 Ft/ csomag előre utalással
  • 1.540 Ft/ csomag utánvéttel

kivéve ha 20 kg feletti a csomagod, akkor egységesen 4.990 Ft/ csomag a szállítási díj.

Kiszállítást csak Magyarországi címre vállalunk!

Csomagátvételi módok:

A megrendelt termékeket a Magyar Posta Logisztika szállítja ki Neked vagy személyesen a székhelyünkön veheted át (2089 Telki, Árnyas utca 8.).

Amennyiben a személyes átvételt választod, kérünk mindig várd meg, amíg visszajelzünk, hogy a csomagod átvehető – illetve mivel üzlethelyiséget nem tartunk fent, így előzetesen egyeztetünk telefonon vagy e-mailben, hogy mikor tudod átvenni a terméket.

Szállítási határidők:

A rendelésedet 1-5 napon belül kapod meg a megrendeléstől számítva. Ha olyan terméket rendelsz, amely nem elérhető csak előrendelhető (ezt a termék oldalán jelezzük) akkor a várható szállítási határidőről a rendelésedet követően  illetve a termék beérkezése után is tájékoztatunk.

Előrendelt termékre vonatkozó információ:

Ha adott pillanatban nem elérhető terméket előrendeltél akkor nagyon fontos tudnod, hogy a szállítási költséget csomagonként számítjuk és nem rendelésenként. Tehát ha más termékeket is rendeltél az előrendelt termékkel együtt és külön kiszállítást kérsz a rendelkezésre álló és a később beérkező előrendelt termékekre, akkor mindkét esetben felszámítjuk a szállítási költséget – az adott csomag szállítási/fizetési módja szerint.

További kérdésed van a szállítással kapcsolatban? A GYIK menüpontra kattintva tájékozódhatsz, vagy hívj minket a 70-636-85-95 telefonszámon.